I huvudet på oss

Vi har alltid människors behov av närhet, trygghet och livskvalitet i fokus och tänker helhetslösning

 • Jag känner mig stolt över att arbeta för ett marknadsledande företag inom Välfärdsteknologi och E-hälsa. Att varje dag arbeta för att våra äldre får det bättre gör jag en skillnad. Det har alltid varit viktigt för mig att bidra till samhället och arbeta på en arbetsplats där jag kan få vara med och påverka. På Tunstall får jag varje dag arbeta med innovativa lösningar på en expanderande marknad där det ständigt händer nya saker.

  Karolina Bellabuono

  Sales Director

 • Jag är oerhört glad och tacksam över att ha fått möjligheten att arbeta på ett bolag med kunden och människan i fokus och med en vision att forma en värld där människor har friheten att leva ett fullvärdigt liv på den plats de själva valt. Som ansvarig för Trygghetscentralen i Örebro, har jag dagligen möjligheten att leva våra värderingar, och för oss är det personliga mötet oerhört viktigt. Vår målsättning är att leverera hög kvalitet, med ett personligt och passionerat sätt och genom tydliga processer vara professionella mot våra brukare och våra kunder. På Trygghetscentralen vill vi göra skillnad i alla kontakter vi har - Vi finns alltid där!

  Ulrika Björn

  Director of Response Operation

 • Jag tror att fokus på hållbarhet kommer öka i samhället. Vi står inför stora finansiella och demografiska utmaningar som driver den digitala transformationen inom vård och omsorg. Här skapar Tunstall stort värde med nästa generations tekniskt avancerade sensorer samt med tjänster och smarta analytiska funktioner som gör att människor kan bo kvar hemma längre och ha ett självständigt liv med mer social kontakt. Vår välfärdsteknologi ger mer tid för personalen att finnas till för brukare – varma händer finns där de behövs som bäst. I framtiden gör vi större positiv skillnad för människor i behov av vård och omsorg – varje ögonblick!

  Johan Lenander

  VD

Jobbar du redan på Tunstall Nordic?

Hjälp till i rekryteringen och hitta din framtida kollega.

@tunstallnordic.com